Zbirka Baltazara Bogišića u Cavtatu (Jugoslavenska akademija znanosti i umjetnosti, 1983)
U središtu plakata fotografija Bogišića koji sjedi za stolom, oslonjen o plohu stola desnom rukom. Uokolo su prikazani različiti predmeti i reprodukcije fotografija