Media daily TV, radio, web (Zagreb : Voice of media, 2018)
Specijalizirani portal koji se bavi informacijama unutar i oko medijske industrije.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 4.7.2018.)
Keywords: Masovni mediji