Subterranea Croatica : stručni časopis za speleologiju (Speleološki klub "Ursus spelaeus", 2018)
Časopis objavljuje stručni sadržaj iz područja speleologije i istraživanja krškog reljefa, zatim prikaz aktivnosti speleoloških udruga i članke o tehnici speleoloških istraživanja.