Subterranea Croatica stručni časopis za speleologiju (Karlovac : Speleološki klub "Ursus spelaeus", 2018)
Časopis objavljuje stručni sadržaj iz područja speleologije i istraživanja krškog reljefa, zatim prikaz aktivnosti speleoloških udruga i članke o tehnici speleoloških istraživanja.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Opis prema vol.15,no.2(2017).
Keywords: Speleologija -- Hrvatska -- Serijske publikacije; Speleologija -- Serijske publikacije