Istraživanje, obnova i revitalizacija kulturne baštine Ilok-Vukovar-Vučedol : 2005-2015
Projekt višedisciplinarnoga programa održivog razvoja u Vukovarsko srijemskoj županiji sa zajedničkim ciljem poticanja razvoja na principu zaštite i unapređenja kulturnog krajolika kao sastavnice gospodarskoga projekta i poticanja razvoja ovoga područja.