Istraživanje, obnova i revitalizacija kulturne baštine Ilok-Vukovar-Vučedol 2005-2015. (Zagreb : Ministarstvo kulture Republike Hrvatske)
Projekt višedisciplinarnoga programa održivog razvoja u Vukovarsko srijemskoj županiji sa zajedničkim ciljem poticanja razvoja na principu zaštite i unapređenja kulturnog krajolika kao sastavnice gospodarskoga projekta i poticanja razvoja ovoga područja.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 30.8.2018.)
Keywords: Kulturna baština -- Obnova i zaštita -- Ilok; Kulturna baština -- Obnova i zaštita -- Vukovar