Grbić : izložba portreta, profesori i učenici ŠPU, povodom 100. obljetnice Obrtne škole i Škole primijenjene umjetnosti u Zagrebu (Muzej za umjetnost i obrt, 1982)
Unutar kvadratnih polja linijski portretni crteži