Mjesec knjige : 15.10.-15.11. 1982. - Ljubičić, Boris (Kulturno-prosvjetni sabor Hrvatske, 1982)
Naslov ponovljen na različitim jezicima i različito oblikovanim pismima, na prikazanim dvjema stranicama otvorene knjige,sa trakom za obilježavanje, zlatne boje, po sredini