Stare razglednice : Gradova Središnje i Istočne Hrvatske 0d 1890. do 1918. (Grafička zbirka Nacionalne i sveučilišne biblioteke, 1976)
Prikaz sa stare razglednice sa motivom Hrvatskog Narodnog Kazališta.