Luko Paljetak: Govori mi o Augusti - Plašić, A. (Mali Lošinj : Amatersko kazalište " Josip A. Kraljić", 1980)
Prikaz igraće karte sa kraljem i jokerom.
Podatci o godini www.teatar.hr/103510/govori-mi-o-augusti
Keywords: Serigrafija; Kazališni plakati