Vedute Venecije : iz zbirke umjetnina Intese Sanpaolo. (Zagreb : Muzej za umjetnost i obrt, 2017)
Reproduciran detalj uljane slike s prikazom Trga sv. Marka u Veneciji, autora Francesca Guardija
Keywords: Izložbeni plakati