Etnografski muzej Split - Etnografski muzej (Split) (Split : Etnografski muzej Split)
Web-stranice muzeja.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.etnografski-muzej-split.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 23.10.2018. ; zadnji opis prema verziji dana: 3.10.2022.)
Keywords: Etnografski muzej (Split); Etnografska građa -- Dalmacija