Glagoljica.hr (Zagreb : Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu)
Portal koji okuplja digitalne preslike hrvatske glagoljske baštine.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 5.11.2018.)
Keywords: Glagoljske knjige -- Hrvatska; Glagoljske knjige -- Digitalizacija; Glagoljski rukopisi -- Hrvatska; Glagoljski rukopisi -- Digitalizacija