Knjižničarski imaginarij blog Knjižnice Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. - Filozofski fakultet (Zagreb). Knjižnica (Zagreb : Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2017)
Blog koji priređuju knjižničari Fakulteta u svrhu poticanja na korištenje knjižnice.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 29.11.2018.)
Keywords: Filozofski fakultet (Zagreb). -- Knjižnica -- Knjižnični izvori; Filozofski fakultet (Zagreb). -- Knjižnica -- Blogovi; Knjižničarstvo -- Socijalni aspekti