Zavod za prostorno uređenje Zagrebačke županije - Zavod za prostorno uređenje Zagrebačke županije (Zagreb) (Zagreb : Zavod za prostorno uređenje Zagrebačke županije)
Web-stranice Zavoda čiji rad obuhvaća izradu, odnosno koordinaciju izrade i praćenje provedbe prostornih planova područne razine.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.zpuzz.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 30.11.2018. ; zadnji opis prema verziji dana: 20.12.2022.)
Keywords: Zavod za prostorno uređenje Zagrebačke županije (Zagreb); Prostorno planiranje -- Zagrebačka županija