Traditional children's stories for a common future (National and University Library in Zagreb, 2018)
Web-stranice projekta usmjerenog na podizanje svijesti o važnosti europske kulturne baštine kroz obrazovanje i cjeloživotno učenje, podržavajući razvoj vještina, socijalnu uključenost i kritičko razmišljanje.