Kakova bijaše šuma u našoj domovini za pradobe - Hirc, Dragutin ([S. l.] : [s. n.], 1897)
O fosilnoj flori kod Podsuseda, Radoboja u Hrv. Zagorju i na Promini kod Šibenika.
P. o.: Šumarski list ; br. 6-7, god. 21/1897.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Šume -- Prapovijest