Čudotvorno objavljenje čudesa i milosti Blažene Djevice Marije u Karavađu i njezino svetište u Tijesnome na otoku Murteru u Dalmaciji - Kaer, Petar ([s. n.], 1938)
Prir. prema djelu Donata Calvija, "Storia dell' apparizione della B. V. Maria a Caravaggio", Petar Kaer; 1. dio sačinjava djelo D. Calvija, "Prikazanje B. D. Marije u Macolengu", u prijevodu P. Kaera; sadrži i pohvalne molitve na čast blažene Djevice Marije od Karavađa, prir. Petar Kaer.