Čudotvorno objavljenje čudesa i milosti Blažene Djevice Marije u Karavađu i njezino svetište u Tijesnome na otoku Murteru u Dalmaciji. - Kaer, Petar; Calvi, Donato ([S. l.] : [s. n.], 1938)
Prir. prema djelu Donata Calvija, "Storia dell' apparizione della B. V. Maria a Caravaggio", Petar Kaer; 1. dio sačinjava djelo D. Calvija, "Prikazanje B. D. Marije u Macolengu", u prijevodu P. Kaera; sadrži i pohvalne molitve na čast blažene Djevice Marije od Karavađa, prir. Petar Kaer.
Str. [5-7]: Štiocu / [Petar Kaer].
Keywords: Marija -- Čuda i ukazanja -- Caravaggio; Marija -- Molitve i pobožnosti; Santa Maria del Fonte (Caravaggio) -- Povijest; Gospa od Karavaja (Tisno) -- Povijest; Caravaggio -- Crkvena povijest; Tisno -- Crkvena povijest