Fond Sveti Vlaho za spas Dubrovnika = The Fund for the Salvation of Dubrovnik - Tadić, Krešimir (Fond za spas Dubronika "Sveti Vlaho", 1991)
Fotografija slike uramljene zlatnim okvirom koju sa bočnih strana pridržavaju ruke. Na slici detalj grada Dubrovnika u rukama Sv. Vlaha.