Croatian Makers (Zagreb : Institut za razvoj i inovativnost mladih - IRIM, 2019)
Web-stranice projekta udruge Institut za razvoj i inovativnost mladih.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 15.4.2019.)
Keywords: Informatička pismenost -- Nastava i učenje -- Hrvatska; Robotika -- Nastava i učenje -- Hrvatska; Računalno programiranje -- Nastava i učenje -- Hrvatska; STEM obrazovanje -- Osnovna škola -- Hrvatska; STEM obrazovanje -- Srednja škola -- Hrvatska