Zagorska stranka za Zagreb - Zagorska stranka za Zagreb (Zagreb) (Zagreb : Zagorska stranka za Zagreb, 2019)
Web-stranice političke stranke.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 26.4.2019.)
Keywords: Zagorska stranka za Zagreb (Zagreb); Hrvatska -- Politika i vlast -- 2015.-2020.