Zbirka Perinić - Rittig Šiško, Tea (Zagreb : Etnografski muzej, 2014)
Web-stranice zbirke Etnografskog muzeja Zagreb.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 6.5.2019.)
Tekst na hrv., engl. i španj. jeziku.
Keywords: Perinić, Ljeposlav -- Zbirke; Etnografski muzej (Zagreb) -- Zbirke; Lutke -- Kolekcionarstvo