Službeni vjesnik Općine Beretinec (Beretinec : Općina Beretinec, 2019)
Službeno glasilo Općine Beretinec.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s nasl. zaslona
Keywords: Beretinec -- Politika i vlast -- Serijske publikacije