Institut za političku ekologiju - Institut za političku ekologiju (Zagreb) (Zagreb : Institut za političku ekologiju)
Web-stranice istraživačke i obrazovne organizacije koja pokreće promjene prema ekološki održivom, pravednom i demokratskom društvu.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 13.5.2019.)
Keywords: Institut za političku ekologiju (Zagreb); Održivi razvoj -- Hrvatska