Start - Start (Zagreb) (Zagreb : Start, 2019)
Web-stranice političke stranke.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 14.5.2019.)
Keywords: Start (Zagreb); Hrvatska -- Politika i vlast -- 2015.-2020.