Ex libris Dr. Novak - Bogdanić, Peruško ([Zagreb], 1992)
Stilizirani prikaz vjetrenjače.
D.d. ispod prikaza olovkom: potpis i godina, d.l. ispod prikaza olovkom: signatura
Digitalna reprodukcija
Keywords: Bakropis