Sunrise sessions : sezona 2018/19., Vol. 1-16 - Karić, Maja, povjesničarka umjetnosti (Zona muzika, 2019)
U podlozi plakata fotografija stepeništa te neba iznad. Horizontalno, sredinom plakata istaknut je naslov slovima u boji podloge, smještenih unutar bijelih pravokutnih polja. Uz gornji rub plakata fotografija žice sa upaljenim dvjema žaruljama ispod kojih su u nekoliko redova raspoređena imena muzičara izvođača