Međunarodni festival folklora Karlovac - Međunarodni festival folklora (Karlovac) (Karlovac : Međunarodni festival folklora)
Web-stranice festivala međunarodne folklorne baštine koji se svake godine održava u Karlovcu.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 1.7.2019.)
Keywords: Folklor; Folklorne priredbe -- Karlovac