Međunarodna smotra folklora Zagreb Zagreb International Folklore Festival - Međunarodna smotra folklora (Zagreb) (Zagreb : Međunarodna smotra folklora Zagreb, 2019)
Web-stranice manifestacije koja prikazuje i afirmira tradicijsku kulturu i folklor brojnih domaćih i stranih sudionika.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 19.7.2019.)
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Keywords: Folklorne priredbe -- Zagreb; Folklor