Muzej hrvatskih arheoloških spomenika Split : 18. svibnja međunarodni dan muzeja - Palčok, M. (Muzej hrvatskih arheoloških spomenika, 1999)
Prikaz rozete kroz čije su šupljine djelomično prikazani plakati različitih izložbi održanih u MHAS-u.