Vatrogastvo.hr hrvatski portal za vatrogastvo i druge žurne službe (Varaždin : Udruga za promicanje sigurnosti, ekologije i zdravog života, 2019)
Portal vatrogasnih i spasilačkih službi u Republici Hrvatskoj gdje svakodnevno predstavlja vijesti o najrazličitijim aktivnostima vatrogasnih i spasilačkih službi u zemlji i svijetu.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 5.9.2019. ; zadnji opis prema verziji dana: 10.9.2021.)
Tekst na hrv. i engl. jeziku
Keywords: Vatrogastvo -- Hrvatska; Krizni menadžment -- Hrvatska