Napomene o leksemu splav - Budja, Jurica (Array, 2018)
Da bi se očistio put do etimologije imenice splav, autor se dotiče nekoliko njezinih aspekata: pitanja zemljopisnoga razmještaja, pitanja semantike i pitanja roda starih potvrda. Pretresa se i njezina tvorba.