Un prologo inedito di P. Ferrari : E. Maddalena. - Maddalena, Edgardo; Ferrari, Paolo, pisac (Zara : [s. n.], 1900)
O prologu P. Ferrarija Goldonijevoj komediji Serva amorosa.
Sadrži: La serva amorosa (Il Prologo) / Paolo Ferrari.
Puno ime autora: Edgardo Maddalena.
P. o.: Rivista dalmata ; vol. 2, fasc. 6, 1889.