Linija ljepote - trag nadahnuća : 100 godina Grafičke zbirke Nacionalne i sveučilišne knjižnice - Karić, Maja, povjesničarka umjetnosti (Galerija Klovićevi dvori, 2019)
Na plakatu su unutar tri okomita polja prikazani detalj Picassovog filmskog plakata s prikazom Otmice Sabinjanki, u središnjem polju smješten je detalj drvoreza Pelikani V. Bojničić, a uz desni rub plakata detalj Rembrantova autoportreta. Uz donji rub plakata smještena je horizontalna traka sa naslovom izložbe te podacima o mjestu i vremenu održavanja izložbe.