Atribut - Udruga kreativnog alternativnog razvoja kulture "Atribut" (Knin) (Knin : Udruga Atribut, 2018)
Web-stranice udruge osnovane s ciljem promicanja, razvitka i unapređenja slobodnog kreativnog i kulturnog izražavanja te promicanja vrijednosti građanskog društva u Kninu.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 4.11.2019.)
Keywords: Udruga kreativnog alternativnog razvoja kulture "Atribut" (Knin)