Osvrt na odgovor g. dra. Petra Skoka - Modestin, Josip (Zagreb : [s. n.], 1928)
Osvrt na odgovor objavljen u Starohrvatskoj prosvjeti, n. s. 11/1928, br. 1-2, o tumačenju imena petero braće i dviju sestara na početku hrv. povijesti.
Om. nasl.
P. o.: Nastavni vjesnik ; sv. 3, knj. XXXVII/1928.