Silba Environment Art - Silba Environment Art (Silba) (Silba : Silba Environment Art, 2016)
Web stranice umjetničko-ekološke multimedijalne platforma na otoku Silbi.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 11.11.2019.)
Tekstovi na hrv. i na engl. jeziku.
Keywords: Silba Environment Art (Silba)