[Ribica] - Fazlić, Hasan ([Sarajevo])
Prikaz muškarca s lulom između psa i mačke koji u njuškama drže ribe.
Crtež objavljen u dječjoj reviji Maslačak, Osijek
Naslov dao katalogizator
Digitalna reprodukcija
Keywords: Tuš