Muzičke večeri u Donatu = Music Evenings in st. Donat's - Straža, Vladimir (Koncertna direkcija, 1976)
Reprodukcija fotografije crkve sv. Donta u plavo-zelenim tonovima uz lijevi rub plakata. Tekstualni dio s programom događanja pismenim znakovima smeđe boje.