Govor sriemskoga zastupnika J. Živkovića, držan u Saborskoj sjednici dne 3. srpnja 1861. - Živković, Jovan, pravnik ([s. n.], 1861)
Za dobre i prisne odnose s Mađarskom, uzimajući posebno u obzir probleme srpskog stanovništva u Austriji; odgovor E. Kvaterniku koji je protiv svakog saveza s Mađarskom.