Miscellanea Hadriatica et Mediterranea časopis Odjela za povijest = Journal of the department of history (Zadar : Odjel za povijest, Sveučilište u Zadru, 2020)
Časopis objavljuje radove povijesne tematike i ostalih srodnih područja koji obrađuju jadranske i sredozemne teme.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s nasl. zaslona
Tekst usporedo na hrv. i na engl. jeziku.
Keywords: Povijest -- Serijske publikacije; Jadranska regija -- Povijest -- Serijske publikacije; Sredozemlje -- Povijest -- Serijske publikacije