[Čestitka] - Bogdanić, Peruško ([S.l.], 1976)
Apstraktna kompozicija. Novogodišnja čestitka, u ime autora, upućena Ivanu Lovrenčiću.
Ispod prikaza tušem: 10/50 serigrafija 1976. Peruško Bogdanić
Digitalna reprodukcija
Keywords: Serigrafija