[Miscellanea croatico-glagolitica]. (1653)
Sedam glagoljskih isprava napisano je u Istri u rasponu od 1653. do 1731. glagoljičnim i latiničnim kurzivom na 7 papirnih listova različite veličine umetnutih u papirni omot. Pridodan je i latinični prijepis osam glagoljskih listina i natpisa s uvodom na 15 papirnih listova, napisanih oko 1915. godine.
Sadržaj: Sedam glagoljskih isprava iz Istre iz god. 1653-1731: 7 listova. Einige glagolitische Schriftstücke aus gewesenen frantiskaner Kloster der heil. Gregorius in Capodistria / entgeteilt von Proffesor I. Koštial (Görz): 15 listova.
Katalog rukopisa Nacionalne i sveučilišne biblioteke u Zagrebu
Vjesnik Kr. državnog arkiva u Zagrebu
Listine potječu iz ostavštine Vatroslava Jagića, a Šime Jurić prenio ih je sa sign. R 4647 i smjestio na signaturu R 4505
Slobodni listovi u papirnom omotu