Josip Hatze, 1879-1959 : 100. obljetnica rođenja - Straža, Vladimir (Zagreb : Društvo hrvatskih skladatelja, 1979)
Reproduciran portret kompozitora Josipa Hatzea. Tipografija plavom bojom
Keywords: Serigrafije; Glazbeni plakati