Latina et Graeca (Zagreb : Institut za klasične jezike i antičku civilizacija Latina et Graeca, 2020)
Časopis je nastao u krugu studenata i mladih znanstvenika, klasičnih filologa, arheologa i lingvista.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Opis prema vol.2,no.30(2016) ; zadnji opis prema: vol.3,no.36(2019) dana: 26.5.2020.
Keywords: Klasična filologija -- Serijske publikacije