Putovima Frankopana ([Rijeka :] : Primorsko-goranska županija, 2020)
Web-stranice projekta koja se bavi promicanjem kulturno-turističke rute koja objedinjava prirodnu, kulturnu, gastronomsku i turističku ponudu primorskog zaleđa i Gorskog kotara.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 16.4.2020.)
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Keywords: Frankapan, obitelj; Kulturna baština -- Primorsko-goranska županija; Primorsko-goranska županija -- Kulturna povijest