Numizmatičke vijesti (Zagreb : Hrvatsko numizmatičko društvo, 2020)
Časopis objavljuje priloge iz područja numizmatike, metalnog i papirnog novca, odlikovanja, medalja, žetona, značaka i heraldike.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Opis prema vol.58,no.69(2016) ; zadnji opis prema: vol.61,no.72(2019) dana: 26.5.2020.
Keywords: Numizmatika -- Serijske publikacije