Godišnjak Titius : godišnjak za interdisciplinarna istraživanja porječja Krke (Znanstveni projekt: TITIUS: porječje Krke - baština i sociokulturni razvoj, Filozofski fakultet u Splitu, 2013)
Časopis objavljuje istraživačke, metodologijske i teorijske radove s područja sociologije i drugih društvenih i humanističkih znanosti koji su u svezi s prostorom porječja Krke i/ili baštinom i sociokulturnim razvojem.