Strossmayerova galerija starih majstora : Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti (Strossmayerova galerija starih majstora Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, 2020)
Web-stranica Strossmayerove galerija starih majstora te prostor za online izložbe i e-kataloge.